barion
karácsonyi ékszervásár

Húsvéti gyerek ezüst ékszerek

Blog Kategóriák Ékszerek alkalmakra,
Linkfelhő húsvét, ékszer,
Húsvéti gyerek ezüst ékszerek

Tapasztalatunk szerint a kislányok imádják a Húsvéti ékszer ajándékot! A sok csoki között egy igencsak figyelemreméltó ajándék és egyedi a gyermek ékszer.

Gyermekünknek, unokánknak mindíg szeretnénk meglepetést okozni. De vajon jól van-e az hogy Húsvétra csokival árasszuk el, miközben még a Mikulás csokik is ott sorakoznak a szekrény mélyén?  Úgy érzem nem vagyok egyedül, aki ezt már többször átélte.  Ha valami egyedit és tartósat szeretnél, aminek garantáltan örül a kislányod, akkor az ékszer biztosan jó ajándék.  Jó-jó de milyen ékszert illik adni Húsvétra? Segítek Neked, hogy megkönnyítsem a Húsvéti mizériját és egyszerűbbé tegyem a dolgodat. A gyerekek imádják az ékszereket. Általában, ha kislányokról szólunk, a fülbevaló alap, nagyjából minden kislánynak van. de ezzel nincs vége, vannak extra ékszerek is, amit nem mindennap viselünk, nem minden kislány kapott még életében, de mindegyik szereti. Ez pedig nem más, mint a gyűrű. Még a nyakláncot is megelőzi a gyűrű, hisz biztonság szempontjából sokkal könnyebben adjuk az áldásunkat egy gyűrűre, mint egy nyakláncra.  A méret választás sem utolsó, a gyerek gyűrűk állítható nagyságúak, így mellé sem tudjunk nyúlni, ha emellett tesszük le a voksunkat. Fontos, hogy ismerjük a gyermekünk kedvenc állatát, sportját, színeit, hogy a megfelelő gyűrűt sikerüljön kiválasztani.  Ha a lányzó szeret táncolni - melyik lány ne szeretne - akkor a balerinás, balettcipős gyűrűket ajánlom, ha az egyszarvút kedveli, akkor az unikornisosat, ha pedig csak úgy az állatokat, akkor a katicás, vagy pillangós kristály ezüst gyűrű biztosan hatalmas öröm lesz.

Ezüst gyerek gyűrűk ajándéknak

gyerek gyűrűkk

Ha Húsvétra az alkalom szerinti nyuszis ékszert szeretnél ajándékozni, akkor a keresd a stift 925 ezüst nyuszis fülbevalóinkat, melyről videót is készítettem Neked, hogy minél jobban ki tudd választani a gyermeked számára a legszebbet.

Nyuszis ezüst gyermek fülbevalók

Ha pedig igazán kiszeretnél tenni magadért, választhatsz szettet is, ami általában fülbevaló és nyaklánc együttes, vagy több pár fülbevaló egy kártyán.

nyuszis fülbevalók

SzerzőTímea 2022/04/29  Hagyj üzenetet!
Tímea
Tímea Stettner Tímea vagyok, a Te gyerek ékszer kalauzod. Mint édesanya számtalan ékszert kipróbáltam mielőtt rátaláltam a csodás ékszereinkre. Kérdezz bátran tőlem, a legjobb tudásom és tapasztalatom szerint fogok válaszolni.

Megjegyzés

Válasz