barion

Szállítási információk

I. SZÁLLÍTÁS MAGYARORSZÁGON BELÜL

Az előrendelhető termékek várható szállítási határideje kb 1-2 hét. Az ékszerek képei tükörképben látszanak a weboldalon.

KÉSZLETEN lévő termékeinket készletről tudjuk azonnal küldeni, azok szállítási határideje 1-2 munkanap, rendeléstől számítva.

Az előrendelhető termékeink néhány esetben a gyártónál is hiánycikk, kérjük ezen termékek esetén várja meg az utalással a rendelés visszaigazolását.

Az ékszereket AJÁNDÉK díszdobozban küldjük, így sérülésmentesen ér célba. A díszdoboz mérete és színe változó, nem feltétlenül a képen látható szerinti.

Kérjük vásárlásnál figyelmesen olvassa el a vásárlási feltételeinket. A termék érkezése előtt 1 nappal értesítést küldünk.

A termékek korlátozott darabszámban állnak a rendelkezésre, megrendelést követően pár napon belül visszajelzést küldünk az esetleges készlethiányról.

Szállítást  a GLS FUTÁR látja el.GLS házhozszállítási díj előre utalással: 1500 Ft (alanyi adómentes)

GLS házhozszállítási díj utánvéttel 1800 Ft (alanyi adómentes)

GLS csomagpontra történő szállítás 1600 Ft  (alanyi adómentes)

II. KÜLFÖLDRE SZÁLLÍTÁS

KÜLFÖLDRE SZÁLLÍTÁST CSAK ELLŐRE UTALÁSSAL FOGADUNK EL. Maximum 2 kg -os csomaghatárig vállalunk külföldre szállítást:

EURÓPAI ORSZÁGOK:

1. Díjzóna: Szlovákia (1), Szlovénia, Ausztria, Csehország, Románia, Horvátország (2)

2. Díjzóna: Lengyelország, Németország (2), Belgium, Hollandia, Luxemburg, Liechtenstein**, Bulgária, Svájc**

3. Díjzóna: Dánia (3), Franciaország, Vatikán***, Olaszország (3-5), Nagy-Britannia, Monaco*** (4), Írország (5)

4. Díjzóna: Litvánia(3), Lettország(4), Spanyolország (4-6), Svédország (4-7), Észtország (5), Norvégia**, Görögország, Portugália, Finnország (5-7)

5. Díjzóna: Szerbia (2), Bosznia-Hercegovina, Montenegró, Izland (3), Albánia, Macedónia (4), Málta, Törökország** (5), Andorra**, Gibraltár***(5-7), Koszovó (6-7), Feröer-szigetek (8), Ciprus***(6-7),

A fent felsorolt Európai országokba történő csomagszállítást a GLS látja el és a szállítás időtartam országonként változó, ezért arról kérjük érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

A szállítási időtartamot az adott ország vámkezelési eljárása meghosszabbítja.

SZÁLLÍTÁSI ALAP DÍJAK a fenti Európai országokba történő szállításhoz / csomagonként max 2 kg-ig:

1. Díjzóna: 8255 Ft

2. Díjzóna: 9655 Ft

3. Díjzóna: 10900 Ft

4. Díjzóna: 12500 Ft

5. Díjzóna: 29900 Ft

Kérjük rendelés előtt minden esetben kérjen információt a tényleges szállítási díjról, a fent feltüntetett díjak csak az alapdíjra vonatkoznak és nem tartalmazzák az egyéb felmerülő költségeket (pl vám, illeték, vagy egyéb kezelési, raktározási, stb.. díjak)

USA:

Amerikai Egyesült Államokba 17990 Ft -tól (kezdődően) vállaljuk a csomagküldést GLS futárral. Kérjük rendelés előtt minden esetben egyeztessen a további egyéb felmerülő költségekről (pl vámkezelés, stb..).