barion

TOP 10 Unikornis kristály fülbevaló

Blog Kategóriák TOP ezüst fülbevalók,
Linkfelhő unikornis, kristály,
TOP 10 Unikornis kristály fülbevaló

Az unikornisos fülbevalóink kaphatóak francia kapcsos, karika és stift változatban.  A kristály fülbevalókat általában stift megoldással gyártják. A kristály ezüst fülbevalók kétféle záróvéggel küldjük. Egy hagyományos pillagós ezüst záróvéggel és egy szilikon gumi záróéggel.

Unikornis fejes kristály fülbevalók

A leginkább közkedvelt fülbevalóink az egyszarvú fejes dizájn, ahol a forma jól kivehető és méretét tekintve nagyobb, mint a kő nélküli változatok.  Méretéből kifolyólag  5-8 éves korosztály számára ajánljuk.  A hagyományos pink változat mellett kék és lila dizájnnal is kapható.

kristály egyszarvús fülbevalók

A teli kristályokkal kirakott egyszarvús ezüstfülbevalóink mellett kaphatók kristályokkal részben díszített egyszarvú fejes gyerek ékszerek is. Általában a gyártó itt az egyszarvú fej alsó részét díszíti 3 kristálykővel.Ez a dizájn három féle színben kapható: lila, barack és pink színes ékszer. Ezeket a fülbevalókat ajánljuk kisebb gyerekek részére is akár 3 éves kortól. Stift megoldású ékszert ékszerdobozban kétféle záróvéggel (szilikon gumi + ezüst pillangó) küldjük.

kristály egyszarvús fülbevalóHa szeretnéd az összes kristály köves egyszarvú ezüst fülbevalónkat megnézni, az alábbi videó valós képet mutat Neked, hogy könnyebben tudjál választani méretben és elképzelésben.


SzerzőTímea 2022/04/28  Hagyj üzenetet!
Tímea
Tímea Stettner Tímea vagyok, a Te gyerek ékszer kalauzod. Mint édesanya számtalan ékszert kipróbáltam mielőtt rátaláltam a csodás ékszereinkre. Kérdezz bátran tőlem, a legjobb tudásom és tapasztalatom szerint fogok válaszolni.

Megjegyzés

Válasz