barion

TOP 10 Szíves kristály ezüst fülbevaló nagylányok részére

Blog Kategóriák TOP ezüst fülbevalók,
Linkfelhő szív, kristály,
TOP 10 Szíves kristály ezüst fülbevaló nagylányok részére

Karika kristály szíves ezüst fülbevalók

Mindegyik fülbevaló 925 ezüst és méretéből kifolyólag nagyobb lányok részére ajánlom.  Ha elegáns fülbevalót keresel, akkor a szíves kristály fülbevalóink igazán pompásak, feltűnőek és sokfélék. Először bemutatom a karika fülbevalókat, melyeknek méreten egységesen 14 mm átmérőjű (karika) plusz ehhez jön hozzá maga a medál mérete ami 12 x 10 mm ill. 12 x 11 mm nagyságú.

Egy fülbevaló akár 16 db kristálykövet is tartalmazhat, párokban küldjük, egyedi dizájnos ékszerdobozban. A karikáról tudni kell, hogy ún. csöves megoldású kapcsolóval van ellátva, azaz egy vékony fülbevaló kapcsolt bele kell a csőbe dugni, picit előtte óvatosan hátrahúzni, hogy a csőbe illeszkedjen. Nagyon biztonságos megoldás, ha beletoltuk a csőbe a fülbevaló tüskéjét, akkor az nem kapcsolódik magától ki. Ezért az egyik legkedveltebb fülbevaló. Mivel a tüske teljesen belemegy a csőbe, ezért nem böki a fül mögötti nyakrészt, teljesen eltűnik, se nem törheti fel a fület sem.

Vannak egyszínű kristályos szív fülbevalóink: piros, fehér, kék, rózsaszín:

kristály karika szíves fülbevaló

Továbbá találhatsz színes kristályköves karika fülbevalót is, melyek mérete és stílusa hasonló az előző egyszínű kristály fülbevalóhoz, azonban színvilágban sokkal változatosabb. Akár egyszínű ruhához, akár színes ruhához egyaránt díszes megjelenést kölcsönöz.

kristály fülbevaló

Akasztós kristály szíves ezüst fülbevalók

Ha a karika fülebevaló helyett valami hagyományosabb megoldást keresel, akkor ajánlom az akasztós ezüst kristályfülbevalónkat, amiket szintén többféle színben megvásárolhatod webshopunkban. Az akasztós fülbevaló záróvég nélkül is tökéletes megoldást nyújt, de szilikon záróvéggel biztosíthatod a füledben, hogy ne essen ki akár öltözködéskor sem. A bekapcsolása a lehető legegyszerűbb, hisz csak át kell bújtatnod a füllukadon. A vége lefelé íves, így nem töri a füled mögötti nyakrészt. A szív medálok között találsz keretes szíves medált és teli szíveket is több méretben és színben.

akasztós kristály fülbevaló

Stift kristály szíves ezüst fülbevalók

Végül, ha a hagyományos stift fülbevaló a te kedvenced, akkor is találsz nálunk ezüst ékszert. A stift fülbevalók pillangós ezüst záróvéggel és plusz szilikon záró kapoccsal is rendelkeznek, így szabadon választhatod melyiket szeretnéd használni.

stift kristály fülbevaló

A szív formájú fülbevalóink méretét pedig a következő képen megfigyelheted.

fülbevaló mérete


SzerzőTímea 2022/04/28  Hagyj üzenetet!
Tímea
Tímea Stettner Tímea vagyok, a Te gyerek ékszer kalauzod. Mint édesanya számtalan ékszert kipróbáltam mielőtt rátaláltam a csodás ékszereinkre. Kérdezz bátran tőlem, a legjobb tudásom és tapasztalatom szerint fogok válaszolni.

Megjegyzés

Válasz