barion

Elfeketedett ezüst ékszerek tisztítása folyadékkal

Elfeketedett ezüst ékszerek tisztítása folyadékkal

Ékszereinket tisztíthatjuk tisztító kendő segítségével, vagy tisztító folyadékkal. Az alábbi két videón az ezüst tisztító folyadék működését láthatjátok. Az ezüst tisztító folyadék megvásárolható webáruházunkban a következő linken: EZÜSTTISZTÍTÓ


Ha egyszerre több ékszert szeretnénk megtisztítani, akkor használhatjuk a merítő tálcát, mely a csomag tartalma, és egyszerűen csak belemerítjük az ezüst tisztító folyadékba a merítő tálcánkat az ezüsttel, majd fél per múlva kiemeljük és lecsöpögtetjük. Fontos, hogy minden fémhez megvan a maga tisztító folyadékba, ezért ezüst tisztító folyadékkal ne tisztítsunk se bizsu ékszert se pedig aranyat. Az ezüst tisztító folyadék alkalmas a 925 ezüstök tisztítására.  A tisztítást követően ne felejtsük el a tisztító folyadékot eltávolítani az ékszerről, azaz le kell mosni meleg, enyhén szappanos vízban az ékszert majd cseppmentesen megszárítani.


SzerzőTímea 2022/04/27  Hagyj üzenetet!
Tímea
Tímea Stettner Tímea vagyok, a Te gyerek ékszer kalauzod. Mint édesanya számtalan ékszert kipróbáltam mielőtt rátaláltam a csodás ékszereinkre. Kérdezz bátran tőlem, a legjobb tudásom és tapasztalatom szerint fogok válaszolni.

Megjegyzés

Válasz